BOOZT

Karin van den Hurk, eigenaar, ontwikkelaar en visionair van BOOZT Cosmetics & Ka Skin Formular gelooft in de kracht van de natuur, de mens en het leven. Door jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar natuurlijke ingrediënten en de werkzaamheid daarvan voor de huid, was er maar een mogelijkheid. Het opzetten van een nieuwe lijn waarbij de kracht, en de werkzaamheid van de natuur centraal moeten staan.

BOOZT Natural Cosmetics laat elke unieke huid stralen zonder plastische ingrepen of inspuitingen. Wij richten ons op de eigenschappen van uw huid, wij analyseren deze, en kijken vervolgens welke producten daar het beste bij passen. Uw huid kan op deze manier haar eigen identiteit behouden en wordt verzorgd op een natuurlijke manier in plaats van deze op een chemische manier te verhullen of te maskeren.

PUURR LOOK 100 % minerale make-up

Bij PUURR look, worden er geen chemicaliën, parfums of conserveringsmiddelen toegevoegd.

Minerale make-up houdt zich aan uw natuurlijke oliën en het verstopt de poriën niet. Dus ideaal voor een vette huid.

PUURR look geeft de huid een gezonde, natuurlijke glans waardoor u er jonger en levendiger uitziet.

Waar is minerale make-up van gemaakt?

zinkoxide: Werkt als natuurlijke zonnebrand. Het is ook een antioxidant en gaat ontstekingen tegen.

IJzer oxiden: Deze helpt met het aanpassen aan uw huidtype en het bereiken van uw perfecte kleur.

mica poeders: Deze ingrediënten voegen gloed en glans toe aan foundations en concealers.

Titaandioxide: Een andere natuurlijke zonnebrand, dit ingrediënt helpt de huid een stralend uiterlijk te geven en dekt onvolmaaktheden. Het gaat ook ontstekingen tegen en kan een geïrriteerde huid helpen verzachten en kalmeren.